webfejlesztéskamerának szeretne lenni? Olvassa el ezt a darabot

Webfejlesztéskamerának szeretne lenni? Olvassa el ezt a darabot



A digitális világ kibontakozása révén az évek során a webfejlesztésdizájnba való bejutás megtanulásával okos feladat. Ha úgy gondolja, hogy a webfejlesztésdizájn olyan téma, amelybe bele szeretne kerülni, akkor folytassa és olvassa el ezt a cikket, hogy megtanulja.

Bár gyakori a www. a webfejlesztésoldal URL elején meg kell próbálnia megbizonyosodni arról, hogy hozzáfér-e a webfejlesztéshelyéhez, függetlenül attól, hogy felveszi-e vagy sem. Ez megkönnyíti bárki számára a hozzáférést, függetlenül a gépelés módjától.

A webfejlesztésdizájn olyan téma, amelyről mindig tájékozódni szeretne. Ezt szem előtt tartva, ha van olyan barátja, aki szintén részt vesz webfejlesztésdizájnban, akkor érdemes kapcsolatba lépni velük. Kicserélheti bármilyen új információt, amelyet megtanult, hogy a webfejlesztésdizájn szempontjából egyaránt részt vegyen a játék tetején.

Ne tiltsa le a látogató jobb egérgombbal működő funkcióját. Egyes webfejlesztéshelyek ezt úgy teszik, hogy megakadályozzák az embereket szöveg másolását és beillesztését, illetve képeinek a webfejlesztéshelyről történő mentését. A helyzet az, hogy nem működik, és letiltja az egyéb hasznos funkciókat. Az OCR felhasználható szövegek rögzítésére az ilyen helyekről, és a képek megragadása olyan egyszerű, mint a képernyőképernyő készítése.

A felhasználói lemondások megkönnyítése. Ez magában foglalja az egyszerű kérdéskészlet kitöltésétől egészen a termék vagy szolgáltatás regisztrációjáig. Ha nem adja meg a látogatóknak a lehetőséget, hogy töröljék cselekedeteiket, akkor megfosztja számukra az ellenőrzést, és ez végzetesnek bizonyulhat webfejlesztéshelye számára.

Használjon nyomkövető szolgáltatást, ahelyett, hogy a látogató számlálóját mindenki számára elolvasná. Sok webfejlesztéshely továbbra is megjeleníti a számlálókat, mégsem valós célt szolgálnak. Számos kiváló minőségű nyomkövető szolgáltatás érhető el, és néhányuk is ingyenes. Használja ezeket ahelyett, hogy megmutatná, hány ember látogat meg téged.

A fájlok és képek méretét tartsa kicsiben. A túlságosan nagy töltési idők bármely webfejlesztéshely halálos hullaját képezik. Minél nagyobb fájlokat kell betölteni, annál hosszabb lesz a felhasználó betöltési ideje. A legtöbb felhasználó kattintásra kattint, ha az oldal nem kezd el betölteni az oldal megnyitásának első néhány másodpercében.

Próbáljon behúzni képeket a postába, hogy maximalizálja az elkötelezettséget. A képek segítik webfejlesztéshelyének felhasználóbarátabbá tételét. A látogatók hosszabb ideig akarnak maradni az Ön webfejlesztéshelyén.

A webfejlesztéslaptervezés során ne feledje, hogy a böngészők barátságosabbak azoknak a webfejlesztéshelyeknek, amelyeknek független CSS-oldalai vannak, és feltételes feltöltést biztosítanak. Ezzel megkönnyíti a webfejlesztéshely tesztelését és karbantartását. Az összes webfejlesztéshelyet egy bizonyos ponton karban kell tartani, és azt akarja, hogy a lehető legegyszerűbb legyen, hogy könnyedén meg lehessen változtatni.

Ha mindig olyan témákban alkalmazza magát, mint például a webfejlesztésdizájn, akkor nem kell gondot okoznia a sikerrel, vegye ezt figyelembe. A megismert információk némelyike ​​kissé zavarónak tűnhet most, de ne feledje, hogy a webfejlesztésdizájnnal együtt jönve kissé kevésbé zavarosnak és kissé magabiztosabbnak kell lennie, ezért mindig törekedjen arra, hogy új információkat nyújtson hozzá. az arzenálod.

Ajánló
Kommentek
  1. Én