A keresőoptimalizálás sosem túl költséges!

A keresőoptimalizálás sosem túl költséges, hogy ha egy profi keresőmarketing ügynökséggel karöltve végezzük.

A keresőoptimalizálás sosem túl költséges!


Ami a legjobban megéri a keresőmarketingben, az a megfelelő keresőoptimalizáló ügynökség kiválasztása. Sokszor esnek abba a csapdába, hogy alapból a legolcsóbbat választják, miközben a drágább lenne a legokosabb választás

A keresőoptimalizálás nem költség, hanem befektetés. A legköltségesebb keresőoptimalizáló cégek sem kérnek el háromszor összeget mint a versenytársaik. Keresőmarketing vezetőként érdemes utána nézni annak, miért ilyen költségesek néhány keresőoptimalizáló cég. Mi teszi Őket érdekesé, hogy ennyivel drágábban szolgáltatnak?

Gondolj bele, ha keresőoptimalizáló cég segítségével, fele annyi idő alatt, kétszer annyi költségért elérted a célod, valóban drága volt-e? Mondjuk, hogy 5$-t fizetek minden egyes dollárért, amit adsz, mennyi pénzt adnál, ha elhiszed, hogy nem fogok elfutni a pénzeddel?

Ebben az esetben segítségedre lehet az egész folyamat előtti elemzés. Ha a kutatási adatok azt mutatják, hogy a piac elég nagy, konkurenciád viszont gyenge, akkor nagyobb forgalomra tehetsz szert. Ha a forgalom magas arányban eladássá és nyereséggé válik, akkor a keresőoptimalizálás lesz a "öt dollár 1 dollárért" jelenségért elszámoltatható.

Tehát itt az ideje egyet visszalépned és megvizsgálnod, mire megy el a keresőmarketing költségvetés? Ebben tud segíteni egy profi keresőmarketing ügynökség.
Ha tényleg le szeretnéd aratni a kereső optimalizáció babérjait, akkor valóban megéri e a legközelebbi gyümölcsöt megenni előtte?

Ez szerencsére nem érzelmen alapuló döntés. Az egész adatokon és hozzáértő logikán alapszik. A "költséges" keresőoptimalizálás olyan, mint egy ingatlan vásárlás. Miért kerül többe egy Budai, mint egy Pesti lakás? Sok a hasonlóság, ami érvényes a kereső optimalizálásra is. 

keresőoptimalizálás ügynökség Budapest


keresőoptimalizáció sokat segíthet

Szóval most ott tartasz, hogy egy vagyonnyi pénzt költöttél az új honlapodra ami jól is néz ki, és az utolsó dolog amit hallani akarsz az az, hogy a tanácsadód azzal jön, fektess be még több pénzt, hogy láthatóbb legyen a keresőmotrokban. Ez nagyon rosszúl hangzik, ugye?

A kereső motoroknak el kell magyarázni, hogy megértse a Te üzletedet, vagyis a keresőoptimalizációra ami a weboldalad génjébe bele van építve.

Kereső optimalizációs tanácsadóként sokszor olyan cégek keresnek fel, akik a legmodernebb weboldalakkal rendelkeznek, és kereső optimalizálót akarnak. De ez nem ilyen egyszerű. Nem a csirkét sütjük meg először, aztán készítjük el a bőrét.

Az egész Content Management Systemnek alkalmasnak kell lennie, hogy jól látható legyen a neten.

Bár a kereső optimalizáció tanácsadód (sokat) segíthet, még akkor is, ha rosszul kezdted el, több idő, erőfeszítés és pénz kell ahhoz, hogy az egészet átrendezzék és újraépítsék a Google, Yahoo és Bing elvárásai szerint.

A keresőoptimalizálás több egy kereső optimalizált CMS (content management system)-nél

Szóval az egyik CMS eladód azt mondta, hogy jól seózott. Ne hidd el neki, mert ilyen nincs! Nem ilyen optimalizációra van szükséged. Ennek ne üljél fel.Tudniuk kellene azt, hogy a keresőoptimalizálás nem csak kódokról, hanem magáról a tartalom struktúrált felviteléről, tartalmáról is szól.

A helyezést, több mint 300 tényező befolyásolja, az algoritmusok pedig akár naponta is frissülhetnek és sokszor frissülnek is. A rendszer kódja csak egy töredéke ennek az egésznek. A megfelelő honlaphoz elég egy félig-meddig kereső optimalizált CMS is, de sokkal több kell ahhoz, hogy urald a keresőmotrokat minden téren.

A legeslegfontosabb rész az az, hogy mi szerepel a sorok között, vagyis a tartalom.  A részletek, a releváns kulcsszavak, h kiemelések, a környezet és összességében az egész marketing szerepet játszik. Kevés köze van a honlap rendszerének ehhez.

Sok vezető nem tudja, mennyire jót tesz az online üzletnek egy profin keresőoptimalizált honlap. Ha úgy érzed, hogy már reménytelen a helyzet, hogy egy garanciális keresőoptimalizálást találj, akkor hívd fel az online marketing 101 nemzetközi keresőmarketing ügynökséget. Több évtizedes tapasztalattal és sok száz sikeresen befejezett seo projekttel a hátuk mögött velük nem hibázhatsz.

Ajánló
Kommentek
  1. Én