Ki kell küzdenie egy utólagos vízszigetelés vészhelyzetet? Nézze meg ezeket a tippeket először!

Ki kell küzdenie egy utólagos vízszigetelés vészhelyzetet? Nézze meg ezeket a tippeket először!Nehéz eldönteni, hogy hol kezdjem, amikor az utólagos vízszigetelés oktatására kerül sor. A cikkben szereplő ötletek és javaslatok segítséget nyújtanak a ház utólagos vízszigetelésével kapcsolatos munkákhoz.

Kerülje el az utólagos vízszigetelés problémákat! Ne állítsa le a WC-t! Néhány általános elem, amely megállítja a WC-t, a következők: játékok, haj, papírtörölközők, fogamzásgátló cikkek és női személyes termékek. Ne mossa le ezeket a tárgyakat a WC-vel - kivéve, ha az utasítások másként szólnak! Ezek megállíthatják a WC-jét - annyira, hogy semmi más nem működik - kivéve a vízvezeték-szerelő hívását!

Rendszeresen ellenőrizze a kemence szűrőit. Ha ezeket a szűrőket nemrégiben nem tisztították vagy cserélték, eltömődhetnek. Ez befolyásolja azt, hogy a kemence mennyire képes működni, vagyis előfordulhat, hogy télen nincs elegendő hőforrása. Tegye meg ezt az egyszerű lépést, mihelyt az időjárás meghűl.

Gyorsan cselekedj, ha a csövek fagynak! Zárja le a vizet, és nyissa ki a csapot, hogy megolvadjon. A csapteleptől kezdve, és a jeges terület felé haladva, irányítson egy propán fáklyát vagy hajszárítót a csőhöz - ez gyorsan leolvasztja. Becsomagolhatja a csövet egy fűtőlapba is, vagy célzott rá egy hőszórót, de ez sok időt vesz igénybe. Az utolsó megoldás az, ha a csövet rongyba csomagolják, és forrásban lévő vízzel öntsék rá.

Ne fizessen vízvezeték-szerelőt, amíg a munka be nem fejeződik. A vízvezeték-szerelőnek előfordulhat, hogy pénzt igényel, de bölcs dolog megvárni, amíg a munka teljesen megtörténik, mielőtt teljes kifizetést fizetne neki. Sok dolog történhet a munka megállása és vége között, tehát fizetés előtt várjon, amíg elégedett a befejezett munkával.

Vigyázzon a folyékony eltömődés tisztítószer használatára. Ezek a folyadékok olyan vegyszereket tartalmazhatnak, amelyek rendkívül károsak a csöveire. Ehelyett használjon kígyót vagy dugattyút az esetleges eltömések eloszlatására. Ne felejtse el kipróbálni ezeket a dolgokat, mielőtt feladja és felhívja a vízvezeték-szerelőt, aki valószínűleg újra elvégzi ezeket a tetteket.

Csoportosítsa az összes utólagos vízszigetelés javítását, mielőtt elkészítené a vízvezeték-szerelőt, hogy jöjjön ki. Ellenőrizze az összes szerelvényt és csaptelepet. Ha valami csöpög, fut vagy eldugult, készítsen listát a vízvezeték-szerelőről. Ilyen módon, amikor a vízvezeték-szerelő jön, minden látogatást elvégezhetnek egy látogatás alatt. Ez csökkenti a költségeket.

Az egyik dolog, amelyet megtehetsz otthona biztonságának maximalizálása érdekében, az, hogy lezárja a kültéri csaptelepek összes repedését. Még egy apró repedés is fokozódhat a szezon előrehaladtával, és komoly problémákhoz vezethet az úton. Csökkentse a csepegést és a szivárgást az optimális védelem érdekében.

Mint látta, az utólagos vízszigetelés, bár félelmetesnek tűnik, nem is olyan bonyolult. Miután megértette az alapelveket, a többi könnyű csavarozás, csavarás és öblítés közben. A beltéri utólagos vízszigetelés kezelésének leghatékonyabb módjait a kutatás, valamint a kísérlet és hiba jelentheti.

Ďalšie informácie o inštalácii pre váš domov

Ďalšie informácie o inštalácii pre váš domovUrobil si to. Ste pripravení na údržbu a opravy vášho domu. Aké perfektné načasovanie! Pravdepodobne máte veľa otázok o tom, ako začať a čo robiť, ale nebojte sa, tento článok vám môže pomôcť. Nižšie sú uvedené niektoré tipy, ktoré vám pomôžu začať s inštaláciou ašpirácií.

Pravidelne kontrolujte plynový ohrievač vody, aby ste sa uistili, že je zapálený pilotný plameň. Správna farba tohto plameňa by mala byť modrá. Špička plameňa by mala byť žltá. Ak zistíte, že vidíte iba žltý plameň, možno budete musieť z bezpečnostných dôvodov zavolať odborníka.

Aj keď sa to môže zdať ako zdanlivo neškodná vec, nikdy nelejte zemiakové kôry prostredníctvom likvidácie odpadu. Chemické zloženie tohto zdanlivo neškodného jedla umožňuje, aby sa zemiaky zmenili na hustú, viskóznu látku, ktorá môže spôsobiť zničenie pri samotnom zneškodňovaní, čo môže spôsobiť, že je úplne zbytočné.

Likvidáciu odpadu vždy udržiavajte čistú. Môžete to urobiť mnohými spôsobmi. Nalejte trochu mydla a nechajte zneškodniť niekoľko minút studenou vodou. Nezabudnite ho pravidelne spúšťať, ak nie, môže to spôsobiť hrdzu. Aby ste odstránili nepríjemný zápach, rozdrvte citrón alebo iné citrusové šupky. Steny likvidácie môžete vyčistiť brúsením malých ovocných jam alebo škrupín vajec.

Potrubia zakrývajte vonku alebo v chladnom prostredí. Použite tepelnú pásku, aby ste sa uistili, že rúry sú úplne zakryté a izolované. To zabráni zamrznutiu potrubí v zime, čo môže byť drahý problém. Skontrolujte vonkajšie potrubia, či nevykazujú iné problémy, ako sú netesnosti a praskliny, ktoré je lepšie zachytiť včas.

Pravidelne sa uistite, že čerpadlo vane vo vašom dome pracuje na plnú kapacitu. Nalejte niekoľko galónov vody do jímky a vaša pumpa by mala túto vodu vypustiť s minimálnymi problémami. Overenie, či vaše zariadenia pracujú po celý rok, môže v prípade krízy vyplatiť veľké dividendy.

Aby ste sa ubezpečili, že pri riešení inštalatérskeho projektu nehrozí žiadna náhoda alebo náhla voda, uistite sa, že ste pripravení na čistenie. Ak pôjdete do práce s obrovským stohom uterákov a prikrývok pripravených na absorpciu vody, vyhliadka, že to budete musieť skutočne urobiť, vás bude dostatočne varovať, aby ste sa vyhli nehode v prvom rade.

Ak potrubia praskli na hornom poschodí, použite nástroj na perforovanie stropu pod niekoľkými miestami a pod hrnce a panvice vložte vodu, aby zachytila ​​vodu. Ak sa tak nestane, hmotnosť akumulovanej vody by mohla spôsobiť kolaps celého stropu.

Teraz by ste mali byť omnoho lepšie pripravení na inštalatérske práce. Ak ste si mysleli, že ste už boli pripravení, mali by ste byť odborníkom! Tipy, ktoré vám boli poskytnuté, by vám mali poskytnúť niekoľko rád, ktoré vám môžu pomôcť začať s údržbou a opravami vlastnej inštalácie.