Tippek, trükkök, stratégiák és titkok a mobiltelefonokról

Tippek, trükkök, stratégiák és titkok a mobiltelefonokról



Úgy tűnik, hogy a mobiltelefonok népszerűbbek, mint valaha, még olyan dolgok esetében is, amelyek már régóta használatban vannak. A mobiltelefonok nagyon hasznosak, és az emberek túlnyomó többsége rendelkezik velük. Ha hasznos tippeket szeretne segíteni a tiédben, akkor ez az a hely az Ön számára.

Ha mobiltelefont vásárol a boltban, győződjön meg róla, hogy megkapja a pénzét azzal, hogy alkudozik a kereskedővel. Ez nem mindig működik, de gyakran kedvezményeket kap, amelyeket felhasználhat a telefonján vagy a telefonjára vonatkozó alkalmazásokhoz.

Használt mobiltelefon vásárlásakor győződjön meg róla, hogy tudja, kitől vásárol. Fontolja meg, hogy csak olyan neves cégtől vásároljon, amely valamilyen garanciával támogatja a vásárlást. Ez megvédi Önt, ha a telefon hibás. Ha magánszemélytől vásárol, fontolja meg a telefon kipróbálását, mielőtt pénzt adna át.

Ne feledje, hogy a telefon fényképezőgépe nem használ optikai zoomot. Közelítsen közelebb a témához, ha közeli képet szeretne. Különleges lencséket kaphat, amelyeket mobiltelefonhoz használnak.

Gondoljon arra, hogyan tervezi használni a mobiltelefont. Csak telefonálásra és vészhelyzetekre tervezi használni? Akkor egy egyszerű funkciós telefon működik az Ön számára? Használni szeretné üzletek és éttermi vélemények megkeresésére, akkor okos telefonra lesz szüksége. A használati szokások ismerete segít dönteni.

Görgesse végig a mobiltelefon könyvtárát, és nézze meg, mely számokat tárcsázza leggyakrabban vagy melyek a legfontosabbak. Írja meg vagy írja be ezt a rövid listát, és tartsa a pénztárcájában vagy erszényében. A mobiltelefon elvesztése elég rossz lehet, de még ennél is rosszabb az összes telefonszám elvesztése. Ez különösen igaz, ha csak egy barátjának házában hagyta, és egy telefonhívás során megtalálta.

Ellenőrizze néhány hónapig a mobiltelefon-tervét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő-e az Ön számára. Ha valószínűnek tűnik, hogy szinte mindig túllépi az adatkorlátot, vagy perceket beszél, akkor valószínűleg frissítenie kell. Ha állandóan jól állsz a határaid alatt, akkor jobb lehet, ha egy kisebb terv mellett spórolsz egy kis pénzt.

Ön akaratlanul bezárta autójának kulcsait a járművébe? Járművéhez van távoli kulcs nélküli belépés? Ha igen, akkor még ne hívjon lakatot. Ha van mobiltelefonja, akkor használhatja azt arra, hogy belépjen az autójába. Ha egy másik személy rendelkezik tartalék kulccsal az autójához, ha kapcsolatba léphet velük, kinyithatja az ajtaját. Tartsa a mobileszközt kevesebb mint egy lábnyira az autó bezárt ajtajától. A tartalék kulcs birtokában lévő személyt nyomja meg a telefonja közelében található feloldó gombot. Ha hiszed, ha nem, az autó ajtaja kinyílik!

Ha egy mobiltelefon az, amivel rendelkezel, akkor sok mindent megtehet az Ön számára. Valószínűleg vannak olyan eszközei és funkciói, amelyekről nem is tudsz. Használja mindazt, amit ebből a cikkből vett fel, hogy maximalizálja mobiltelefon-használatát. A mobiltelefonok drágák, ezért használja ki őket teljes mértékben.

Ajánló
Kommentek
  1. Én