Fitness tippek az elfoglalt, modern ember számára

Fitness tippek az elfoglalt, modern ember számára



Az egészséges fitnesz fenntartása az egészséges életmód részét képezi. Ennek ellenére nagyon sok fitnesz-tanács van, ami megnehezíti annak meghatározását, hogy mi működik valójában. Lehet, hogy feladja, de nem csinálja. A cikk elolvasásával egészségesebb és illegálisabb életmódot élvezhet.

Bevonja az egész családját a fitneszbe. Válasszon aktív tevékenységeket hétvégi szórakozáshoz, vagy menjen egy esti sétára vacsora után. Ha a fitneszt a napi élet részeként cselekszik gyermekeinek, akkor később az életükben kevésbé lesz túlsúlyos vagy egészségtelen.

Annak érdekében, hogy maximalizálja a futóképességét, ne felejtsen el szünetet tartani hathavonta. Ez lehetővé teszi a testének felépülését, és segít megelőzni a sérüléseket. A szünet hetében tanácsos nem pihenni teljesen, hanem a munkaterhelést felére csökkenteni.

A legjobb állóképesség-fitnesz tipp, ha elkezdi futtatását lassú ütemben, a szokásos ütemben haladni, majd a futás végén kimegy. A fokozatos felépítés miatt végül azt tapasztalja, hogy minden edzésnél tovább tolja a maximális távolságot.

Csökkentse az edzőteremben eltöltött időt azáltal, hogy ne veszítsen annyi ideig pihenést a súlyemelés sorozatai között. A súlyemelés első megkezdésekor az izmok még mindig elég erősek ahhoz, hogy átmenjenek. Gondoljon intuitív módon, és vegyen szünetet, amikor szüksége van rájuk, de jó 10-20% -kal csökkentheti az edzőterem idejét azáltal, hogy csökkenti ezeket a korai szüneteket, amelyek lehetővé tennék, hogy valami máshoz költözzen, ami sokkal gyorsabb.

A fitnesz nagyszerű módja az ismétlések végrehajtása a tíz-tizenkét tartományban, amikor súlyemelést végez. Lehet, hogy nem képes annyira súlyt emelni, de az izmok jobban tónusúak lesznek. Az ismétlések száma nagyon fontos az illeszkedéshez.

Kereskedelmi sziklamászó falra menni jó módszer lehet a házból való kijáratra és szórakozásra, miközben javítja a fizikai erőnlétét. A sziklafal mászása az egész testet kirajzolja és stimulálja az elmét, miközben felmászik az utat keresve.

Nagyobb bicepszet építhet úgy, hogy a csuklóját kissé meghajlítja, amikor súlyos karokkal fúj. Ha karját fodroskodja, kissé húzza hátra a csuklóját, és tartsa így. Ez a mozgás enyhe megváltoztatása megnehezíti a bicepsz munkáját, így nagyobb bicepszet épít.

A fitnesz javításának egyik nagyszerű módja, hogy rendszeresen gyakorlatokat végezzen, vagy edzéscsomagokat végezzen, amelyek során célzottan arra törekszik, hogy túllépje a szokásos korlátokat vagy képességeket nagy intenzitású vagy nagy mennyiségű testmozgással. Ha ezt a gyakorlatot pihenőidő követi, ez nagyszerű fitnesznövekedést eredményezhet.

A fitnesz nehéz lehet a teljes körű megértés, mivel nagyon sok információ áll rendelkezésre, és ezek nagy része ellentmondásos. A vegyes vélemények és ötletek ellenére van néhány határozott dolog, amit meg kellene és nem szabad tennie a fitneszprogramjában. A helyes úton halad az egészségesebb és teljesebb élet éléséhez.