Ki kell küzdenie egy utólagos vízszigetelés vészhelyzetet? Nézze meg ezeket a tippeket először!

Ki kell küzdenie egy utólagos vízszigetelés vészhelyzetet? Nézze meg ezeket a tippeket először!



Nehéz eldönteni, hogy hol kezdjem, amikor az utólagos vízszigetelés oktatására kerül sor. A cikkben szereplő ötletek és javaslatok segítséget nyújtanak a ház utólagos vízszigetelésével kapcsolatos munkákhoz.

Kerülje el az utólagos vízszigetelés problémákat! Ne állítsa le a WC-t! Néhány általános elem, amely megállítja a WC-t, a következők: játékok, haj, papírtörölközők, fogamzásgátló cikkek és női személyes termékek. Ne mossa le ezeket a tárgyakat a WC-vel - kivéve, ha az utasítások másként szólnak! Ezek megállíthatják a WC-jét - annyira, hogy semmi más nem működik - kivéve a vízvezeték-szerelő hívását!

Rendszeresen ellenőrizze a kemence szűrőit. Ha ezeket a szűrőket nemrégiben nem tisztították vagy cserélték, eltömődhetnek. Ez befolyásolja azt, hogy a kemence mennyire képes működni, vagyis előfordulhat, hogy télen nincs elegendő hőforrása. Tegye meg ezt az egyszerű lépést, mihelyt az időjárás meghűl.

Gyorsan cselekedj, ha a csövek fagynak! Zárja le a vizet, és nyissa ki a csapot, hogy megolvadjon. A csapteleptől kezdve, és a jeges terület felé haladva, irányítson egy propán fáklyát vagy hajszárítót a csőhöz - ez gyorsan leolvasztja. Becsomagolhatja a csövet egy fűtőlapba is, vagy célzott rá egy hőszórót, de ez sok időt vesz igénybe. Az utolsó megoldás az, ha a csövet rongyba csomagolják, és forrásban lévő vízzel öntsék rá.

Ne fizessen vízvezeték-szerelőt, amíg a munka be nem fejeződik. A vízvezeték-szerelőnek előfordulhat, hogy pénzt igényel, de bölcs dolog megvárni, amíg a munka teljesen megtörténik, mielőtt teljes kifizetést fizetne neki. Sok dolog történhet a munka megállása és vége között, tehát fizetés előtt várjon, amíg elégedett a befejezett munkával.

Vigyázzon a folyékony eltömődés tisztítószer használatára. Ezek a folyadékok olyan vegyszereket tartalmazhatnak, amelyek rendkívül károsak a csöveire. Ehelyett használjon kígyót vagy dugattyút az esetleges eltömések eloszlatására. Ne felejtse el kipróbálni ezeket a dolgokat, mielőtt feladja és felhívja a vízvezeték-szerelőt, aki valószínűleg újra elvégzi ezeket a tetteket.

Csoportosítsa az összes utólagos vízszigetelés javítását, mielőtt elkészítené a vízvezeték-szerelőt, hogy jöjjön ki. Ellenőrizze az összes szerelvényt és csaptelepet. Ha valami csöpög, fut vagy eldugult, készítsen listát a vízvezeték-szerelőről. Ilyen módon, amikor a vízvezeték-szerelő jön, minden látogatást elvégezhetnek egy látogatás alatt. Ez csökkenti a költségeket.

Az egyik dolog, amelyet megtehetsz otthona biztonságának maximalizálása érdekében, az, hogy lezárja a kültéri csaptelepek összes repedését. Még egy apró repedés is fokozódhat a szezon előrehaladtával, és komoly problémákhoz vezethet az úton. Csökkentse a csepegést és a szivárgást az optimális védelem érdekében.

Mint látta, az utólagos vízszigetelés, bár félelmetesnek tűnik, nem is olyan bonyolult. Miután megértette az alapelveket, a többi könnyű csavarozás, csavarás és öblítés közben. A beltéri utólagos vízszigetelés kezelésének leghatékonyabb módjait a kutatás, valamint a kísérlet és hiba jelentheti.