A legjobb webdesignerek titkai, amiket tudnod kell

Egy weboldal tervezése időt, türelmet és egy kis know-how-t igényel. Könnyű lehet, ha már tudja, hogy mi történik a nagyszerű tervezésben, mint például a SEO és a hasznos navigáció. Olvasson tovább, hogy megtalálja a nagyszerű tippeket és trükköket, amelyek segítenek az álmaid weboldalának megépítésében!

Infra trainer, cukrászda, gluténmentes ételrendelés, feelwell, BB ajto ablak, chiptuning , marketing agency Budapest, webfejlesztés Budapest, newbalance, weboldal készítés

infra trainer Weboldal készítés és webfejlesztés

gluténmentes ételrendelés cukrászda

BB ajto ablak

online marketing agency chiptuning Budapest webfejlesztés és weboldal készítés Hamvay Lang newbalance webfejlesztés Infra trainer, cukrászda, gluténmentes ételrendelés, feelwell, BB ajto ablak, chiptuning, marketing agency Budapest, webfejlesztés Budapest, newbalance, weboldal készítés

 

A legjobb webdesignerek titkai, amiket tudnod kell


Egy weboldal tervezése időt, türelmet és egy kis know-how-t igényel. Könnyű lehet, ha már tudja, hogy mi történik a nagyszerű tervezésben, mint például a SEO és a hasznos navigáció. Olvasson tovább, hogy megtalálja a nagyszerű tippeket és trükköket, amelyek segítenek az álmaid weboldalának megépítésében!

A használt grafika fontos. A PNG-k sokkal jobban működnek, mint a bittérképes képek, amelyek hatalmasak. Képernyőképek, szöveggombok és egyéb nem fényképészeti képek esetén használja a PNG-t, ha a kép több mint 256 színnel rendelkezik, és ha nem, a GIF. Képek esetén használja a JPEG képeket.

Ügyeljen arra, hogy milyen színeket használjon együtt a web designban. A szövegnek könnyen olvashatónak kell lennie, és nem kell eltűnnie a háttérben. A világos háttéren sötét szöveg általában könnyebb a szemen, mint fordítva. Kérd meg valakit, hogy nézd meg a színsémákat, hogy megbizonyosodj arról, hogy valamilyen harmonikusat választasz.

Kerülje a keretek használatát. A legtöbb helyszín önállóan elhagyta a kereteket, mivel a jobb alternatívák elérhetővé váltak, de még mindig vannak helyek, amelyek 1996-ban csapdába esnek. A navigációs keretek alternatívái közé tartoznak a rögzített helyzetű navigációs panelek, amelyek több területen navigálnak (pl. Bal és alsó) vagy az oldalszerkezet egyszerűsítése, hogy a navigációs kapcsolatok soha ne legyenek messze.

Ismerje meg a HTML és a CSS alapjait. Annak ellenére, hogy sok sablon van, amely lehetővé teszi, hogy csak kitöltse a lapokat, a weblap létrehozásához ezek a sablonok csak korlátozott tervezési lehetőségeket biztosítanak. Megérteni, hogy a feliratkozási nyelv és a stíluslap együtt dolgozzon, lehetővé teszi, hogy testreszabhatja webhelyét a szíved tartalmára.

Annak érdekében, hogy egy olyan webhelyet megtervezzen, amely könnyen olvasható az összes információval, győződjön meg arról, hogy az oldalak nem túl szélesek. Ha az oldalak nem túl szélesek, akkor azok illeszkednek a legtöbb ember számítógép képernyőjéhez. Ha az oldal túl széles, az értékes információk egy részét el lehet hagyni az oldalról.

Tartsa meg az oktatását. A webhelyek folyamatosan változnak, minden nap, és ha nem szándékozik új dolgokat tanulni, akkor a tervek mögött a csomag mögött maradhat. Próbálja meg meggyőzni magát, hogy minden nap új dolgot tanuljon, legyen az új háttér vagy egy egyszerű HTML-beállítás.

Létfontosságú, hogy tesztelje webes terveit több böngészőben. Minden eszköz, böngésző és platform megváltoztatja a webhely megjelenésének módját, ami rossz felhasználói élményt eredményezhet. Különböző források találhatók, amelyekkel megtalálható, hogy mely böngészők népszerűbbek. Ellenőrizze, hogy a webhely minden böngészőn működik-e, és ne felejtse el a mobil szoftvereket is.

Az Adobe Photoshop széles körben ismert, és sokan biztosak abban, hogy a program megismerése létfontosságú, ha nem teljesen szinonimája a sikeres webdesignnak. Azonban sokan figyelmen kívül hagynak egy másik programot, a Dreamweaver nevű programot, ami rendkívül hasznos a web design számára is. Tedd magadnak egy szívességet, és ismerkedjen meg a Dreamweaverrel és az általuk nyújtott előnyökkel.

Most, hogy elolvasta az ebben a cikkben szereplő ötleteket, képesnek kell lennie arra, hogy menjen el és tervezzen egy olyan weboldalt, amely a versenytársaival versenyez. Ismerje meg az új technikákat, hogy növelje a forgalmat, hozzon létre új tartalmat és növelje oldalát a piac tetejére!